Dupa ce, acum doua zile, o televiziune a lansat stirea ca Andreea Balan este insarcinata, am sunat-o si noi pe "viitoarea tinara mamica".
Deloc surprinsa, mai degraba amuzata de informatiile false care circula pe seama ei, aceasta a dezmintit categoric: "Nici vorba de asa ceva! Cum sa fiu insarcinata? Eu sint consecventa in ce declar! Acum citeva saptamini spuneam ca nici nu-mi trece prin cap sa ma casatoresc, daramite, acum, sa mai fac si un copil! Sa fim seriosi, daca as fi insarcinata in patru luni, la cit sint de slaba, s-ar observa! Minciuni pe seama mea s-au mai inventat, mai plauzibile, dar ca asta, asa de gogonata, nu! Nu stiu cine si de ce a lansat-o! NU, nu sint insarcinata, sa fie clar!" a dezmintit categoric Andreea Balan, aflata, in momentul in care am sunat-o, cu parintii (la telefon a raspuns chiar tatal, Sandel Balan) in Bucuresti!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.