Noile tendinte in moda incep sa-i atraga si pe barbati, mai abitir decit mierea pe urs. Vedetele masculine de pe plaiuri mioritice au adoptat rapid stilul kitschos-lucios, punind pe ei tot felul de paiete si haine cu sclipiciuri. Ii vezi peste tot, la manifestari mondene, ca niste licurici. Va prezentam citiva masculi cu aspiratii feminine, numai buni de atirnat printre alte briz-brizuri in bradul de la Universitate.

Razvan Ciobanu este creator de moda, are o alura usor efeminata, asa ca, se comporta ca atare. Pune pe el tot felul de haine strimte, ca sa i se vada bine rotunjimile de vadana bine hranita. La o prezentare de moda, designerul avea in picioare niste pantofi negri, sclipiciosi, cu mii de paiete. Nu purta sosete, crezind ca asa e mai trendy si-si etala pantofii de cite ori era o camera de filmat fixata asupra lui. Stilul abordat este total neinspirat si ii da o alura de cocota, cind tocmai el ar trebui sa fie cel care sa ne dea sfaturi cum sa ne imbracam. Nu de alta, dar este ditamai creatorul de moda.

Catalin Botezatu abordeaza acelasi stil vestimentar excentric. E drept ca pe Catalin nu l-am vazut niciodata purtind pantofi fara sosete, dar se impacheteaza in tot felul de "ambalaje" cu paiete, aplicatii stralucitoare si cristale Swarovski, de parca ar juca intr-un spectacol de revista. Are momente cind arata bine, dar si zile cind te intrebi daca nu cumva se duce la un bal mascat.

Mihai Traistariu este prototipul vedetei plasate mereu de comentatori la capitolul "asa nu!". Maestrul trilurilor de privighetoare nu renunta in ruptul capului sa apara in public si la concerte cu blugi brodati cu paiete, pietre si pietricele multicolore. Mai imbraca si camasi cu tot felul de accesorii orbitoare, care fac din el un fel de sorcova mult prea inzorzonata. Culorile nu se potrivesc deloc una cu alta, dindu-i un aer provincial care se aprovizioneaza cu haine pe la tarabele din tirg. A tot promis ca-si va schimba stilul vestimentar, dar, din pacate, nu a reusit, iar aparitiile lui publice sint dezastruoase. Nu s-o incumeta nimeni sa-l invete cum sa se imbrace?

Vali Punga s-a remarcat ca manechin, dar si ca sot al rubicondei Raluca Badulescu. La fel ca Razvan Ciobanu, are o alura si o atitudine cu nuante puternic feminine, asta observindu-se si in imbracamintea purtata. Hainele sale sint, de cele mai multe ori, inchise la culoare, lungi, peste genunchi si, evident, ornamentate cu tot scapariciul de rigoare. Isi imagineaza ca o asemenea imbracaminte il face mai interesant, dar, din pacate, arata ca o pretioasa ridicola.

"Poponet"si Fizz - apogeul prostului gust

Fizz, cunoscut prin hainele de blana extravagante, s-a saturat de acest stil care l-a consacrat si a inceput sa poarte vestimentatie sclipicioasa, indiferent ca ii sta sau nu bine. Dar ce mai conteaza, cind toata lumea apreciaza doar paietele si hainele de prost gust. Rareori, cind iese in public, asa-zisul cintaret isi etaleaza trupul imbracat cu haine "radioase". Ne intrebam daca si chilotii sint la fel de aurii!

"Poponet" este o alta "vedeta" care s-a facut remarcata doar prin numarul de femei celebre cucerite si prin banii de la tatal sau. Rotofeiul "Poponet", pe numele lui adevarat Codin Maticiuc, are o camasa roz, cu desene in fir auriu, pe care o imbraca mai tot timpul. S-o fi indragostit de ditamai camasa, sau o avea vreo doua-trei identice prin sifonier?! Mai are si tot felul de sacouri strimte, din care lasa sa i se vada camasile descheiate indecent, cu vedere spre pectorali, ca doar asa mai cucereste si el vreo domnisoara dornica de aventuri cu un... "barbat fatal". Aduce, de multe ori, cu un pinguin, dar zimbetele ironice din jurul lui par sa nu-l deranjeze. Acesti domni care se lauda cu tot felul de cuceriri, dar, mai ales, ca sint moderni si mondeni, nu fac decit sa fie, la orice aparitie, penibili si hilari. Le place sa fie in centrul atentiei, dar nu reusesc decit sa te amuze si sa te intrebi cum de au atita lipsa de bun gust.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.