Ieri, muzicianul Johnny Raducanu si-a lansat cartea "Tara lui Johnny". O multime de oameni s-a inghesuit sa-l vada pe maestru si in special sa il asculte. "Eu sunt doar un anonim, daca am ajuns sa mi se dea atata atentie e jalnic. Tara romaneasca e intr-o mare nenorocire."

Printre invitati s-au numarat Madalin Voicu, Horia Moculescu, Horia Alexandrescu, pianistul Mircea Tiberianu si actorul Ion Caramitru. Acesta din urma, considerat de muzician fratele sau alb, a marturisit ca s-ar fi asteptat la orice de la prietenul lui, mai putin la o carte scrisa chiar de el. Madalin Voicu a fost aprobat de cei prezenti, cand i-a spus lui Johnny ca, pentru orice functie ar candida, el ar reusi sa convinga oamenii sa-l voteze fara nici un fel de campanie.

La aceste vorbe, Caramitru a subliniat si el admiratia pe care o are pentru maestru: "Mai bine in tara lui Johnny, decat in tara lui Becali." Cartea cuprinde articolele pe care Raducanu le-a publicat anul trecut intr-un cotidian central, muzicianul recunoscand ca nu il misca atat de mult faptul ca a scris o carte, cat faptul ca a avut niste bani in plus, pe langa pensia lui de "rahat", care nu ii ajunge "nici de aici pana la colt".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.