Finantatorul Stelei, Gigi Becali, va petrece Revelionul in Poiana Brasov. Destinatia aleasa este Hotelul Ruia, detinut de Adrian Ilie
Pentru sejurul de Revelion, Becali a scos din buzunar aproximativ 1,5 miliarde de lei. Pentru a nu fi deranjat de musafirii nepoftiti, Gigi Becali a inchiriat intreg Complexul hotelier de la Ruia, cu o capacitate de 80 de locuri (20 de camere duble, 10 camere "Junior Suite" si doua apartamente "President Suite") apartinand lui Adrian Ilie.

Finantatorul Stelei a platit aproximativ 1,5 miliarde de lei pentru un sejur de cinci zile. Se pare ca la trecerea dintre ani alaturi, de Becali va fi atat familia sa, cat si conducerea Stelei. "Toata locatia este inchiriata de domnul Becali, pentru o perioada de cinci zile, cat este pachetul de Revelion. Camera costa 40 de milioane de lei, in tarif fiind inclusa demipensiune, masa festiva de Revelion, accesul la jacuzzi, sauna si fitness. Nu stim cu cine va veni domnul Becali, insa e probabil sa petreaca alaturi de familie si apropiati", a afirmat Sisi Ionel, managerul Complexului Ruia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.