Numele cantaretei americane Britney Spears s-a situat pe primul loc in topul primelor zece cele mai cautate subiecte pe internet in 2006, realizat de portalul american de internet Yahoo, transmite AFP.

Faptul ca Britney se bucura de o imensa popularitate este dovedit si de aceste studii pe internet. Anul acesta este pentru a cincea oara, in cei sase ani de existenta a acestui top, cand Britney Spears ocupa prima pozitie. Singura celebritate care a reusit s-o surclaseze pe vedeta pop a fost Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, in 2004.

Pe locul al doilea in topul pe 2006 s-a situat o retea profesionala care organizeaza lupte, in timp ce pe locul al treilea s-a plasat numele cantaretei Shakira. In top urmeaza cantareata Jessica Simpson, Paris Hilton, mai nou prietena foarte buna cu Britney, si populara emisiune americana care cauta staruri, "American Idol". Anul acesta, in viata lui Britney s-au petrecut destul de multe evenimente importante, de care publicul a fost foarte interesat. Cantareata a nascut cel de-al doilea copil, si-a recapatat silueta in urma sarcinii, si, cel mai important, a inaintat divort sotului ei, Kevin Federline, cu care s-a casatorit acum doi ani.

Un purtator de cuvant al companiei Yahoo a declarat ca acest top ofera o foarte buna imagine a anului 2006. Acesta a mai spus ca femeile celebre acapareaza topul in fiecare an, dar ca in 2006 au mai fost si alte subiecte foarte populare, precum Cupa mondiala de fotbal, moartea "vanatorului de crocodili", australianul Steve Irwin, sau publicarea caricaturilor profetului Mahomed in presa daneza, fapt care a ofensat milioane de musulmani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.