Vedeta postului Prima, Andreea Raicu, se poate declara multumita pe toate planurile. De cateva luni nu mai este singura, ea avand o relatie cu actorul si solistul Tudor Chirila. In plus, prezentatoarea, considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, a mai "bifat" cu succes o noua emisiune, "Mega star", ajunsa deja pe final. Andreea nu a ezitat sa vorbeaca despre schimbarile care au intervenit in ultimul timp in viata sa.

Esti multumita de cum a iesit emisiunea si de ratingul pe care-l are?

Andreea Raicu: Sigur, intotdeauna e loc de mai bine, dar, in general, cred ca emisiunea este un succes. Are emotie, exista miza, a prins la public, ratingurile cresc saptamana de saptamana… Se intampla doar lucruri bune in jurul acestui show si eu, alaturi de intreaga echipa, ne bucuram din plin de asta!

Ai avut parte de vreun moment hazliu la emisiunea pe care o prezinti?

La emisiune am parte de multa emotie, nu de momente hazlii. Au fost insa, slava Domnului, o groaza de intamplari amuzante la preselectii, la care s-a distrat din plin toata lumea. De altfel, o fac si telespectatorii, pentru ca imaginile de la preselectii sunt printre cele mai gustate momente din show.