Cunoscuta publicului larg drept campioana neincoronata a numarului de casatorii si divorturi realizate intr-un an cu acelasi barbat (n.r. - Silviu Prigoana - regele reziduurilor menajere si al posturilor TV si radio de nisa), Adriana Bahmuteanu a intrat din nou in centrul atentiei, simbata, dupa ce si-a "casatorit" cu mare fast patrupedul, pe Bijou, un bichon maltez de trei ani.

Evenimentul inedit, in urma caruia "pufuletul" doamnei Prigoana si-a unit "pe veci" destinul cu acela al lui Puffy - bichonul maltez (inca virgin!) al hair-stilistului Marian Dirta, a fost pregatit in cele mai mici amanunte, aidoma unei nunti "imparatesti". Stropita cu bauturi fine si imbelsugata cu un bufet suedez diversificat, nunta - ale carei costuri s-au ridicat la 5.000 de euro - a avut totusi o mare hiba: lipsa unor vedete de prima mina din showbizul autohton, care - dupa cum spunea Adriana Bahmuteanu - isi anuntasera prezenta.

Desi invitat prin SMS de catre "soacra mare", Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana a lipsit de la nunta, motivind ca "am fost cu gisca la raze". Asa ca, singurele figuri cunoscute care au acceptat invitatia tandemului Bahmuteanu & Dirta, au fost pina la urma ... doar una: Costin Marculescu. Sosit la bratul unei blonde, Marculescu a fost initial ignorat de amfitrionii evenimentului. Dupa ce a "scapat" de domnisoara care-l insotea, vizibil iritat de faptul ca nu este bagat in seama, Marculescu si-a luat inima in dinti si si-a asumat rolul de maestru de ceremonii. Un rol pe care - dupa cum anuntase Adriana Bahmuteanu - ar fi trebuit sa-l indeplineasca vedeta Antenei 3, Daniel Capatos.

Nuntasii - o galerie a "ciudatilor"

Lipsa celor "50 de VIP-uri" anuntate de socri a fost insa suplinita de figuri necunoscute cu aere de supervedete. Printre personajele remarcate: Vodovoz Israela - o femeie de afaceri aproape sexagenara (59 ani), stabilita in Tara Sfinta si sosita la nunta asemenea "omului invizibil" (cu fata plina de bandaje "in urma unei operatii estetice"), Marta Mocanu (proprietara marcii de cosmetice "Bess" si "mama" snautzerului pitic Erra d` Michelangelo - nasa lui Bijou si al lui Puffy) si Gilda Ivanovici (creatoarea de moda care a realizat imbracamintea insurateilor). Inceputa la ora 15 punct fix, nunta s-a consumat destul de repede si a culminat cu momentul in care patrupedele Bijou & Puffy au fost "cununate".

Exact la ora 16.23, in prezenta nasilor si a maestrului de ceremonii, cei doi bichoni maltezi, rasi, tunsi, frezati si imbracati la patru ace (Puffy - imbracata intr-o rochie de mireasa plina ochi cu cristale Swarovski, in valoare de 1.500 euro si Bijou - cu un "frac" alb de 500 de euro, avind brodat pe spate, cu cristale Swarovski, initiala B"), tinuti in brate de "socri", au spus "ham" si s-au lins timid, promitind sa-si fie alaturi la bine si la greu, pina la adinci batrineti.

"Mirele" Bijou s-a dat la "nasa"

Surprinzator, imediat dupa ce facuse juramintul, eliberat din bratele stapinei Bahmuteanu, Bijou a dovedit ca nu are educatie si s-a repezit sa-i faca "ochi dulci" nasei sale, Erra d` Michelangelo. Gestul a fost repede observat de mireasa, care a ramas extrem de tacuta si cu voalul peste ochi in bratele unei "domnisoare de onoare", unde fusese plasata de Dirta - mult prea ocupat cu rolul de "socru mic". Fara a se sinchisi de "drama" care tocmai se consuma, cei prezenti la eveniment le-au cintat "Multi ani traiasca!" patrupedelor, dupa care, fiecare s-a repezit sa dea interviuri, sa faca poze si sa infulece din tortul de ciocolata si frisca in greutate de 5 kilograme, garnisit si cu un os din bezea si cu artificii. Ca sa iasa in evidenta, o doamna mai durdulie, cu voce de soprana, s-a grabit chiar sa-i dedice (tam-nesam) mirelui Bijou melodia "Habar n-ai tu", insa momentul "artistic" a fost repede deturnat de Costin Marculescu, care, in aplauzele invitatilor, a anuntat ca "dedicatia este de la Adriana pentru Prigoana".

"Mirii" la hotel, cuscrii la Balaceanca

Ca la orice nunta, insurateii au primit si cadouri: oase, jucarii si diversi papitoi din plus. Fiind insa patrupede cu dare de mina, acestea au anuntat prin intermediul parintilor ca vor dona darurile primite orfanilor de la "Ciresarii". Una peste alta, nunta patrupedelor nu a fost decit un scenariu bine pus la punct de tandemul Bahmuteanu & Dirta de a fi in centrul atentiei. Ideea de a organiza o asemenea susa ieftina, in conditiile in care rominii abia traiesc de azi pe miine, a fost bine punctata de Costin Marculescu. Acesta, in momentul in care Bahmuteanu dezvaluia in gura mare ca mirii isi vor petrece luna de miere la "hotelul nasului", Marculescu a replicat sec: "Iar socrii vor sta la Balaceanca".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.