Pentru ca am vrut sa evitam elegant capitolul "contrafaceri" - siliconul suspect se ascunde sub sutien, mai putin sub ciorapii Lycra by Dupont - ne-am ocupat exclusiv de acele vedete care au intrat la propriu, (si) cu picioarele in mentalul colectiv mioritic.

Cele mai frumoase picioare: Nicoleta Luciu. Parca nu era de-ajuns un decolteu de poveste, pentru ca Natura sa dea cu tifla intregii suflari feminine: ia de-aici, tot tu, Nicoleto, si-o pereche de picioare din colectia "extra"! Citeva cuvinte-cheie pentru picioarele, pe nedrept mai putin mediatizate fata de celebrul ei bust: expresive, proportionate, glezne subtiri.

Mihaela Radulescu. "Domnul a dat, sportul a perfectionat". Formula se muleaza perfect pe picioarele Mihaelei. Longiline, musculoase, aproape perfecte - intr-un cuvint, sint "sic".

Elena Udrea. Sexoasa la limita pericolului, dna Cocos poseda, printr-un dat natural, doua arme mortale care-i ies de sub fusta cu scopul de a distrage atentia de la orice eveniment major.

Dana Razboiu. Picioare de gazela. Ochiti, va rugam!

Gina Pistol. Mica-mica, dar al naibii de sexy! Scunda, dar bine proportionata, Gina reinventeaza stilul Kylie Minogue in varianta autohtona. Nota zece pe ansamblu, felicitari de la mijloc in jos!

Citeste si:

Julia Chelaru. Longiline, atletice, demne de luat in seama, in orice clasament de specialitate.

Delia Matache. Bine lucrate, bine proportionate, bine intentionate. Tot despre picioare este vorba.

Cream are o scuza: nu cinta cu vocea, ci cu picioarele! Nu trageti in playbachista, uitati-va la jocul de glezne!

Anna Lesko. Aceasta matrioska moderna are trup si picioare pline de caracter. O semana cu "Rusoiaca" lui Gib Mihaescu?

Irina Pacurariu - lungi, fine, delicate, discrete. Fara excese de expunere. Fara alte comentarii.