Realizatorii emisiunii "Geniali" au reusit un lucru aproape incredibil: Andreea Marin si Mihaela Radulescu au fost prezente in acelasi timp in platoul unde s-a filmat a patra editie a formatului adus in Romania de Valeriu Lazarov. Personalitatea sarbatorita ieri seara a fost Gheorghe Hagi.

Dupa Florin Piersic, Stela Popescu si Maria Ciobanu a venit randul lui "Maradona din Carpati" sa primeasca omagiile celor care il iubesc. Filmarile au avut loc, ca in cazul editiilor anterioare, la studiourile Castel Film. Noul produs adus de Valeriu Lazarov pe piata divertismentului romanesc reprezinta un adevarat tur de forta atat pentru invitati, cat si pentru sarbatorit. Pentru o emisiune care va dura aproximativ cinci ore la televizor se filmeaza de la ora 17.00 pana spre orele 3.00 dimineata. Se pare ca acesta ar fi motivul pentru care unele vedete ar fi refuzat sa participe la "maraton".

REVERENTA IN FATA MAJESTATII SALE

Mihaela Radulescu si Ovidiu Uscat au fost gazdele show-ului, cele doua vedete ale Antenei 1 reusind sa se inteleaga de minune chiar daca la inceput doamna Schwartzenberg nu s-a putut abtine sa-si tachineze putin colegul. Rugat sa vorbeasca despre cea mai mare dezamagire din cariera de fotbalist, Hagi s-a referit la meciul cu Suedia de la Campionatele Mondiale din SUA in 1994, cand Romania a fost eliminata la penaltyuri, 4 la 5 dupa ce meciul s-a incheiat la egalitate dupa 90 de minute de joc.

Din acel moment glumetul Uscat nu a reusit sa mai iasa din cercul intrebarilor care vizau tristul episod din America, prilej cu care Mihaela a facut o observatie: "De la mine o sa aveti parte de intrebari interesante, de la el, de intrebari despre meciul cu Suedia". Regele Gheorghe Hagi s-a relaxat destul de greu dupa ce Mihaela a insitat sa-l tot numeasca "Majestate" si la un moment dat chiar sa-i faca o plecaciune intalnita doar pe la curtile regale.

INVITATI DE VAZA

Printre cei care au dorit sa-i fie alaturi fostului fotbalist cu aceasta ocazie s-au numarat Gica Popescu si sotia sa Luminita, Anghel Iordanescu, Dan Petrescu, Ianis si Kira (copiii sarbatoritului) si sotia acestuia Marilena, Victor si Giovanni Becali, Gabi Balint, Cristian Topescu, Ovidiu Ioanitoaia, Mircea Sandu, Zoli Iasko (unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Hagi din copilarie; au fost colegi, iar acum este Director Executiv la CFM Universitatea Cluj), Ion Caramitru, formatiile Ro-Mania, Hora, 3rei Sud Est Directia 5 si Ovidiu Lipan Tandarica cu fanfara 10 Prajini, Nicola, Daniel Iordachioaie, Stela Popescu, Gabriel Coveseanu, Crina Matei si Bogdan Enoiu (directorul agentiei de publicitate McCann Erickson), fostul presedinte Emil Constantinescu si Mircea Geoana.

"ZANA", LA UN PAS DE RIVALA

Un episod care a tinut asistenta cu sufletul la gura a fost intalnirea dintre cele doua dive ale micului ecran, Mihaela Radulescu si Andreea Marin. In timp ce Mihaela statea alaturi de celebrul sau invitat, pe ecranul urias din platou a aparut chipul Andreei. Nu a fost o defectiune tehnica sau o gluma pusa la cale de un curajos, ci un material realizat de Zana Surprizelor in chip de cadou pentru Regele fotbalului romanesc.

Cum era de asteptat, presa si fotoreporterii au urmarit fiecare gest al Mihaelei Radulescu, insa prezentatoarea a avut grija sa se controleze foarte bine cat timp s-a difuzat mini-interviul. Singura sa "iesire" a avut loc cateva minute mai tarziu cand, intr-o mica pauza, incercand sa-si refaca machiajul, fotoreporterii s-au apropiat de scena pentru a surprinde momentul. Mihaela a protestat in fata asaltului si s-a retras in culise pentru a reveni cu ceva intarziere.

TOPESCU ARE DATORII LA HAGI

Gica Hagi a depanat amintiri alaturi de Anghel Iordanescu si asa a iesit la iveala ca pana si cei mai buni sunt "urecheati" de profesorii lor. Astfel, Iordanescu a marturisit ca l-a dat afara de la antrenament pe cel care a avut 125 de prezente la echipa nationala, care a purtat pe brat de 65 de ori banderola de capitan si care a inscris de 35 de ori pentru echipa nationala. Gica Popescu i-a daruit cumnatului sau Gica Hagi banderola de capitan in amintirea zilelor de glorie traite pe terenul de fotbal.

La randul sau, Dan Petrescu, unul dintre cei mai buni amici ai fotbalistului, l-a prezentat pe seriosul Hagi intr-o lumina nu foarte cunoscuta, de om care iubeste viata, muzica, danseaza pe mese si se dezbraca cot la cot cu coechipierii sai: "Eram capitan, trebuia sa arat ca pot si eu sa fac tot ce faceau ei", s-a justificat "Regele". Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu, cel care a reusit sa transmita atat de bine emotia fiecarei partide sustinute de Romania, a dezvaluit ca are o datorie la Hagi in lire turcesti. Topescu a povestit ca i s-a intamplat in Turcia ca un taximetrist sa nu primeasca banii care i se cuveneau pentru cursa pentru simplul fapt ca este roman, compatriotul lui Gica Hagi. La fel cum a patit si intr-un bazar turcesc, unde a dorit sa-i cumpere fiului sau un rucsac.

AYAN, PE TEREN CU FIUL REGELUI

Gica si-a exprimat dorinta ca Topescu sa comenteze si meciurile fiului sau Ianis, dezvaluire care a adus un zambet pe buzele Mihaelei Radulescu. Cristian Topescu a avertizat-o ca orice se poate intampla, chiar si ca micul ei Ayan sa joace fotbal intr-o zi alaturi de colegul Ianis. Hagi a rememorat si prima sa intalnire cu Maradona, precum si clipa cand a facut schimb de tricouri cu marele sportiv. Urmarea?

Impatimitii sportului cu balonul rotund au avut parte de o surpriza de zile mari: Gica Hagi si-a prezentat tricourile din colectia personala, printre care se regaseste si al lui Maradona, dar si cel al lui Figo, Del Piero sau cele purtate de el la Galatasaray, Real Madrid si Barcelona. "Majestatea Sa" spera ca intr-o buna zi sa adauge la colectie si tricoul lui Zinedine Zidane, un fotbalist pe care il considera "artist". Cu toate ca inregistrarile au durat foarte mult, sarbatoritul nu a avut foarte multe obiectii, in afara faptului ca a cerut ca pauzele sa fie mai scurte.
Urmatoarele doua editii ale emisiunii "Geniali" vor fi dedicate regizorului Sergiu Nicolaescu, ultima urmand sa il celebreze pe indragitul actor Alexandru Arsinel.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.