Oana Zavoranu si-a luat toate masurile de precautie pentru ca viata sa nu-i fie pusa in pericol dupa amenintarile cu moartea pe care le-a primit.

Insotita de Pepe, artista a fost in audienta la primul adjunct al ministrului de interne, generalul Anghel Andreescu, cel caruia i-a cerut protectie. "Mi s-a propus sa fiu pazita 24 de ore din 24", ne-a spus aceasta. Ea a depus si o plangere penala la politie. Oana isi va angaja si un body-guard, facand deja demersuri in acest sens: "Am apelat la un profesionist, o persoana impunatoare, care are aproximativ 2 metri".

Altfel, artista nu va intra in posesia casei in care a copilarit. Mama sa, Marioara Zavoranu, nu s-a tinut de promisiunea ca-i va ceda apartamentul de pe strada Andrei Muresanu si nici nu pare ca va intentiona sa faca acest lucru. Ea a evitat sa-i raspunda fetei sale la telefon, urmand a pleca intr-un sejur prelungit in America.

Amenintata atat prin SMS-uri, ca va disparea cu tot cu masina, cat si verbal, cu moartea, in studioul unei televiziuni, unde posibilul agresor i-a transmis personal ca o "va impusca", Oana Zavoranu si-a luat toate masurile de precautie pentru ca viata sa nu-i fie pusa in pericol. Insotita de Pepe, artista a fost in audienta la primul adjunct al ministrului de interne, generalul Anghel Andreescu, cel caruia i-a cerut protectie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.