Pe principiul "Cand pisica nu-i acasa...", Cristina Vasilescu, iubita jucatorului Marius Niculae, profita de faptul ca acesta este plecat in Portugalia pentru a-si da intalniri amoroase.

Stiindu-si partenerul la o distanta linistitoare, de cateva mii de kilometri, blonda isi permite sa iasa prin cluburile de noapte din Bucuresti impreuna cu un alt barbat. Cristina si noua ei cucerire, Florin Adrian Manea, nu rateaza prea multe petreceri in ultima vreme, distrandu-se nestingheriti pana dimineata. Impreuna, ei au fost surprinsi, in urma cu doua saptamani, in clubul "Rich" din Capitala, unde de asemenea au stat pana tarziu.

Florin are farmecul tatalui sau

Chiar daca la o prima impresie paleste in fata partenerului ei de cursa lunga, Marius Niculae, se pare ca noul ei curtezan este inzestrat cu atribute de cuceritor veritabil. Surse neoficiale sustin ca Florin mosteneste farmecul tatalui sau (fostul selectioner de tineret, Nae Manea) si dintotdeauna a avut priza
la femei. Se spune ca, pe vremea cand
era fotbalist, desi nu era cel mai bun in teren, acesta avea cele mai frumoase iubite.

"Sageata" isi cauta echipa

In incercarea de a prinde un contract, Marius Niculae a lasat tot, inclusiv iubita singura acasa, si a plecat in Portugalia sa faca pregatire fizica.

Jucatorul a motivat ca ii prieste mai mult clima de acolo, ceea ce nu explica insa si faptul ca a ales sa plece fara Cristina.

Singura ipoteza plauzibila ar fi aceea ca blonda a ramas sa se ocupe de afacerea lor, salonul de tatuaj pe care il detin in Capitala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.