Brasoveanca, 29 de ani, a absolvit sociologie-psihologie. A debutat ca jurnalist de radio, apoi a lucrat la PRO TV Brasov. La Bucuresti a editat "Jurnalul de la ora 17.00" si celebrul "Un altfel de jurnal". Gloria a cunoscut-o la pupitrul "Observatorului".

Salariu

Nu cred ca in Romania are cineva salariul pe care-l merita. Sint multi cei care au mai mult decit ar trebui. Glumesc... Cum, necum, ii sfatuiesc pe toti jurnalistii sa nu se lase pe mina statului in ceea ce priveste pensia sau, Doamne fereste, vreun concediu medical. Exista alte solutii. Am inceput sa caut si eu...

Cind la bal, cind la spital

Clar, meseria e cea care ma face sa interactionez cu o multime de oameni. In presa nu se poate sa stai izolat. Informatia nu vine singura la tine. E drept, am si momente in care imi doresc liniste. De obicei, o gasesc la sfirsit de saptamina, sau in spital, cum mi s-a intimplat in ianuarie (stind internata trei saptamini pentru o operatie la amigdale si alta la nas).

Plingeri

Nu-mi ajunge timpul... N-oi sti eu sa-l imblinzesc...

Valori sentimentale

Bogatie materiala? N-am nici casa mea, nici masina mea... Pina la urma, cele mai mari valori sint cele sentimentale. Locuiesc cu prietenul meu, in apartamentul lui. Masina nu mai am de anul trecut. Anul asta sper sa ma urc din nou la volan. Tot ce-am obtinut pina acum e un card de fidelitate la o companie de taximetre...

Ii place, nu-i place

Imi place sa cumpar cadouri. Urasc sa fac cumparaturile casnice atunci cind in hypermarket-uri e aglomeratie. De aia le si fac o data pe luna. Cit despre haine... in general cele pe care trebuie sa le cumpar, striga la mine din raft. Trebuie sa fie comode, sa arate bine, dar sa nu socheze... Pictez icoane, cresc pesti exotici, urasc sa calc rufe si sa desfac portocale.

200 de esarfe

Am lansat moda cravatei la pupitrul stirilor. Mi-a placut sa vad ca prinde, si ca se intinde si pe la altii... Am trecut apoi la esarfe. Si la fel, am vazut ca stilul are succes. Cind cineva copiaza ceva, inseamna ca el considera acest lucru bun. Nu? Cravate in timpul liber nu port. Esarfe insa, da. Am peste 200. Si inca nu m-am oprit din cumparat.

Dorinte

Imi doresc, pentru cind va fi momentul, un copil. Acum, as vrea o casa pe pamint. Masuratori Saracia mi-o masor in banii de benzina si mincarea pentru motan. Bogatia-n primul rind in cit de sanatoasa sint...

Calitati si defecte

Sint buna la dat sfaturi. In ceea ce ma priveste, cred ca am prea mult bun simt... pentru a fi un afacerist de succes. E important sa vrei sa fii cel mai bun, sa si fii bun, la suflet ma refer, sa respecti ca sa fii respectat, sa nu te lasi calcat in picioare, sa fii ambitios.

Iubire cu furnicaturi

Cind te loveste, asta e. Iubirea unica... Fiecare e unica... Daca sint cel putin doua si poti compara, e bine. Imi place jocul. Cu furnicaturi in stomac si cu draci cind nu-ti iese... Nu-mi place sa fiu cucerita. Sau cel putin nu trebuie s-o stiu. Imi place sa cred ca eu am ales...

Nevedeta

Ma simt "nevedeta" in vacante, in strainatate, unde stiu ca pot sa stau in cap in mijlocul strazii si nu va spune nimeni "uite-o si pe aia de la stiri".

Despre casatorie

Nu consider casatoria obligatorie... Cu o hirtie nu iubesti mai mult.

Despre divort

Cind? Atunci cind dragostea se transforma in obisnuinta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.