Lista vedetelor care au inspirat pasiuni tulburatoare, cu accente patologice, fanilor lor este ingrosata, zilele acestea, de inca un nume: cel al Issei. De doua luni de zile, cantareata este hartuita de un individ care o suna si ii trimite zilnic SMS-uri.

Daca la inceput blonda a crezut ca are de-a face cu un fan exaltat, pe parcurs a realizat ca situatia este mult mai serioasa si e determinata sa ia masuri. Vedeta e speriata nu atat de insistenta admiratorului ei, cat mai ales de agresivitatea acestuia. De cand nu i-a mai raspuns la telefon, individul a inceput sa-i trimita mesaje obscene, lucru care a facut-o pe blonda sa excluda varianta unei pasiuni nevinovate.
Vazandu-se ignorat in continuare, hartuitorul i-a trimis Issei un SMS in care i-a scris adresa ei exacta si ce a facut ea, pas cu pas, in ultimele zile. Tragand firesc concluzia ca a fost urmarita, vedeta a inceput sa fie tot mai atenta cand iesea in oras, cautand sa se deplaseze mai mult prin locuri centrale, aglomerate si nu fie singura nici o clipa.

I-a taiat cauciucurile

Din pacate, masurile de precautie nu s-au dovedit 100% eficiente, intrucat, la inceputul acestei saptamani, Issa a mai avut o "surpriza". L

uni noapte, in jurul orei 0.00, cand a parasit studioul de inregistrari al Directiei 5, situat central, in Piata Lahovari, componenta trupei Hypnose si-a gasit doua dintre cauciucurile de la masina taiate. Blonda a intrat in panica, mai ales ca, din acest motiv, nici nu a putut sa isi ia masina de acolo pana la ora 2.00, cand a gasit o vulcanizare deschisa. Dupa acest episod, Issa s-a hotarat sa depuna plangere la politie. Pe langa SMS-urile cu continut sexual vulgar, ea mai are ca proba si o inregistrare pe telefon cu unul din "discursurile" infocatului admirator.

AndreEA, adorata la extrem

In clubul vedetelor hartuite de admiratori fanatici se afla si Andreea Antonescu, Andreea Balan, Carmen Bruma si Andreea Banica.

Fostele componente ale trupei Andre au avut "norocul" sa se bucure de atentia aceluiasi fan, care le-a trimis biletele de dragoste, dar si mesaje de amenintare. Andreea Antonescu a trait adevarate clipe de groaza din cauza acestui individ, care a amenintat-o cu cutitul si apoi i-a incendiat usa de la apartament. Andreea Banica a scapat mai ieftin, doar cu niste scrisori de amor si cateva buchete cu flori, in schimb Carmen Bruma a primit prin posta o unghie si un costum barbatesc, semne - sustin cunoscatorii - ale unui ritual voodoo. Admiratorul ei i-a trimis si un papagal, pe care vedeta l-a pastrat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.