Iata ca nici la o luna de la lansare, "Viata lui Irinel Columbeanu", scrisa de cunoscutul jurnalist Tache, urca vertiginos in topul celor mai bine vindute carti. Deja, intr-un clasament al celei mai puternice retele de librarii din tara, cunoscutele "Diverta", biografia non-conformistului miliardar a ajuns pe locul patru in ceea ce priveste volumul total al vinzarilor, la mica distanta de best-sellere ca "Jurnalul unui mag" sau "Memoriile unei gheise".

Dar cu mult inaintea "Codului lui Da Vinci", a lui Dan Brown, aflat de-abia pe pozitia a 13-a. Performanta este cu atit mai notabila cu cit "Viata lui Irinel Columbeanu" a fost lansata si a ajuns in librarii doar in a doua decada a lunii octombrie.Mai mult, ceea ce s-a anuntat de la bun inceput ca fiind "cartea anului" s-a impus deja drept cea mai bine vinduta biografie romaneasca "forever".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.