Petrecerea de Halloween din Plaza Romania a adunat ieri seara o bogata colectie de costume demna de aparitia intr-o pelicula cinematografica: de la personajele "Piratilor din Caraibe" - corsari de toate felurile, la masculin si feminin, "rechini" ai marilor, un general Nelson cu ochean care scruta multimea adunata in Rotonda, pina la un Dart Vader impresionant prin autenticitate si prin sabia cu laser aferenta. Varietatea personajelor - pitici, Alba ca Zapada, vrajitoare, elfi, monstri, mumii, o Zina Maseluta, o printesa din Seraiul celor 1001 de nopti - au suplinit lipsa vedetelor din show-biz.

Din aceasta categorie, s-a remarcat doar prezenta Norei Seroussi, costumata in Statuia Libertatii (rochie din satin bleu, torta din acelasi material, cu "flacara" de matase rosie). Toti costumatii au urcat pe ring si au dansat pe muzica mixata de DJ Raoul, intrecindu-se in ritm si rivalizind intr-o adevarata parada a costumelor. Asa se face ca Superman (in civil, vinzator la Zara) a luat premiul de 500 de euro pentru cel mai interesant personaj, in urma numararii voturilor la categoria angajati Plaza. Iar dintre votanti, tineri petrecareti din fauna de noapte bucuresteana, trei au avut norocul sa le fie extrase numele din urne si sa cistige premiile de 1500, 1000 si 500 de euro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.