O noua acuzatie vine sa puna paie pe foc in procesul lui Michael Jackson: acuzatorul sau in varsta de 14 ani pretinde ca megastarul ar fi mimat un raport sexual, in dormitorul propriu, cu corpul unui manechin de croitorie asemanator celui al unei fetite de 8 ani.

Baiatul care il acuza pe Jackson ca l-ar fi molestat sustine ca a auzit, din spatele usilor inchise, cum cantaretul gemea ca si cum ar fi facut sex cu manechinul. In sustinerea acestei alegatii a sarit si fratele victimei, care a confimat ca Jacko avea in dormitor un fel de papusa de dimensiunile unei fetite afro-americane si ca l-a surprins in timp ce se afla deasupra acesteia.Aceste marturii, desi strict secrete, au aparut in presa americana si le includ si pe cele ale mamei si ale surorii adolescentului de 14 ani, ambele foste angajate la ranchul Neverland al starului.

De asemenea, baiatul pretinde ca Jackson l-ar fi tentat cu alcool, desi stia ca acesta urma un tratament contra cancerului si avea numai un rinichi. In replica, starul l-ar fi linistit spunandu-i ca alcoolul relaxeaza.

Masinatiuni si calomnii

Ca o contrareactie la toate aceste marturii suplimentare, echipa de avocati a paratului afirma ca membrii acelei familii sunt "reclamanti profesionisti", obisnuiti sa castige sume grase in urma a tot felul de calomnii. In sprijinul acestei etichetari, avocatii starului au reamintit "istoria judiciara" a familiei adolescentului, care a mai castigat 150.000 de dolari in urma unei intelegeri cu un mare magazin american, pe care il daduse in judecata in 1999.

Mama baiatului pozase in victima a unei agresiuni sexuale comise de agenti de securitate, care o oprisera insa in urma unei tentative de furt. Magazinul ar fi renuntat la daune din cauza temerii de scandalul procesului cu un copil bolnav de cancer, atunci in varsta de 9 ani. "Aceasta afacere dovedeste ca femeia obisnuieste sa abuzeze de copiii sai pentru a comite delicte", a replicat avocatul paratului, Robert Sanger.

Avocatul sustine ca poate aduce martori care sa dovedeasca faptul ca mama victimei "a scris scenarii pentru a-si pregati copiii sa depuna marturie, astfel incat sa o ajute in masinatiunile sale". O alta proba a apararii este o inregistrare video de la finele lui 2003, cand mama victimei afirma ca Jackson este "ca un tata" pentru copiii ei.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.