Rezerva

In lipsa lui Mihai Gainusa, plecat in concediu, in SUA, de teama sa nu piarda audienta, Serban Huidu a adus-o drept coprezentatoare pe Teo Trandafir. Aceasta a acceptat, din prietenie, sa participe la filmarile celei mai recente editii a "Cronicii Carcotasilor".

Pentru a-si asigura un rating confortabil, Serban Huidu a tinut ascuns faptul ca partenerul lui si-a luat viza de America si a plecat sa-si viziteze sora si a anuntat ca editia de saptamana aceasta a Cronicii este o adevarata surpriza. Si asa a si fost. In locul lui Gainusa, la pupitru s-a aflat Teo, actualmente angajata a trustului Realitatea.

Faptul ca nimeni nu a anuntat ce s-a intamplat de fapt si multi au inteles ca Mihai Gainusa a plecat pentru totdeauna, a starnit furia fanilor Carcotasilor, care au facut-o cu ou si cu otet pe fosta protevista in discutiile de pe forumul site-ului. Starea de confuzie a fost aprofundata de matinalul de la Kiss Fm din data de 25 octombrie, in care Gainusa si-a luat ramas bun fara prea multe explicatii si de cel din 26 octombrie, cand Huidu a moderat alaturi de Catalin Dezbracatu' si Toni. Acestia au comentat disparitia colegului lor ca pe o decizie definitiva de a parasi Romania. E clar ca echipa "Cronicii Carcotasilor" nu se dezminte, oferind telespectatorilor surprize-surprize.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.