Tentatie

Vedeta Antenei 1 l-a vrajit atat de tare pe nasul unui cuplu din Craiova, incat acesta nu a mai vrut sa rascumpere mireasa, facand in schimb o oferta pentru senzuala blonda.

Prezentatoarea emisiunii "Tablou de nunta" de la Antena 1, Roxana Ionescu, ii nauceste pur si simplu cu farmecele sale pe multi dintre barbatii cu care are de-a face in timpul realizarii showului, uneori chiar in dauna eroinelor principale, miresele. In urma cu trei saptamani, la o nunta la Craiova, blonda l-a vrajit atat de tare pe nas, incat acesta si-a exprimat intentia de a o cumpara.

Problema era ca misiunea nasului era sa rascumpere mireasa furata de echipa Antenei 1, obligatie de care acesta s-ar fi dezis bucuros daca Roxana ar fi acceptat oferta. "Mi-a spus ca el nu prea doreste sa mai cumpere mireasa, pentru ca i-am cazut eu cu tronc. I-am explicat frumos insa ca eu am fost deja adjudecata cu acte. Ma bucur ca a fost intelegator si ca situatia nu a degenerat, in cele din urma fiind vorba doar despre un episod amuzant", ne-a declarat vedeta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.