Operatia estetica pe care Jojo a suferit-o pentru a-si mari sanii a avut un impact mai mare in randul sexului frumos decat in lumea barbatilor. O angajata a unei sali de fitness din cartierul Vitan, extaziata de noua forma a pieptului cu care se mandreste vedeta, a vrut „sa vada“ cu propriile-i maini ce poate face chirurgia estetica de azi
Faptul ca vedeta Antenei 1 si-a pus silicoane nu mai este o noutate pentru nimeni. Insa, faptul ca aceasta face furori si in randul femeilor, poate parea socant pentru unii. In urma cu cateva sapta- mani, angajata unei sali de fitness din Vitan, pe care blondina o frecventeaza, a rugat-o pe aceasta s-o lase sa-i puna mana pe sani, pentru a vedea cat sunt de reali.

Gura targului vorbeste ca "don’soara Natasha" a fost cooperanta, permitandu-i femeii curioase sa-i atinga pieptul. Contactata telefonic, Jojo nu-si aminteste sau nu vrea sa-si aminteasca cele intamplate la sala". Este posibil, dar chiar nu-mi mai amintesc. Parca m-a intrebat cineva daca mi-am pus silicoane si ca ar vrea sa vada cum sunt, dar nu mai stiu daca mi-a pus mana sau nu", a declarat actrita.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.