Actorul Chris Rock, cel care va prezenta ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, pe 27 februarie, a promis ca va avea grija sa nu vorbeasca urat, transmite BBC online.

Actorul, care a declarat de curand ca nu se uita la Oscaruri in mod obisnuit pentru ca spectacolul i se pare idiot, este renumit pentru folosirea injuraturilor in numerele lui de comedie. Ceremonia de decernare a Oscarurilor va fi transmisa in direct cu o usoara intarziere, pentru ca ABC sa poata elimina eventualele incidente. Actorul a starnit controverse cu cateva zile in urma cand a declarat revistei Entertainment Weekly ca Oscarurile i se par o tampenie.

Producatorii show-ului au preferat sa o ia drept o gluma si sa nu ia masuri. Academia a anuntat ca Natalie Portman s-a alaturat listei din ce in ce mai lungi a celebritatilor invitate sa inmaneze premii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.