Zilele trecute am vazut si noi cum un fost top model de succes, Bianca Brad, a ajuns in declin... fizic. Paparazzi ATAC au surprins-o pe actuala fosta celebritate cum se plimba ea, cu greu ce-i drept, avand la purtator o coama de toata frumusetea
Pentru inceput, Bianca a poposit la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, din ce motive numai de ea stiute. Cert este ca are reale probleme cu vazul, daca a putut iesi in halul asta din casa. Ne-am gandit si noi ca poate batea vantul, dar vantul... pauza, poate asa o fi moda, dar am intrat pe site-uri de specialitate si... ioc. Acum vine intrebarea: ce-a fost in capul tau, Bianca, atunci cand te-ai gandit sa iesi asa pe strada, sau mai bine zis ce a fost pe capul tau? Dupa ce a parasit incinta spitalului, Bianca a dat o raita cam prin tot Bucurestiul... cam asa cum se face cand vine circul in oras. Si a tot mers leoaica noastra, adica Bianca, pana a ajuns la un hotel... mare hotel.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.