Seara de vineri a fost un excelent prilej pentru mondenii Capitalei sa se afiseze la Bamboo, acolo unde s-au aniversat cu mult fast cei 10 ani de cariera ai celebrului creator de moda Catalin Botezatu. Chiar daca prin presa s-a vehiculat ca la eveniment vor veni multe celebritati straine, se pare ca o parte dintre invitatii de peste hotare ai lui Bote s-au ratacit pe drum

Vedetele autohtone s-au inghesuit cata frunza si iarba la party-ul lui Bote. High-life-ul bucurestean nu putea sa rateze ocazia de a-l asculta live pe muzicianul David Guetta. Celebra lui melodie, "The world is mine", este imnul lui Catalin Botezatu. Creatorul foloses te acest cantec pentru lansarea fiecarei colectii noi.

Bote iubeste aceasta melodie atat de tare incat, vineri seara, s-a urcat pe un cub si s-a dezlantuit intr-un dans nebun pe ritmurile acestei melodii. Evenimentul a fost unul de exceptie atat pentru Catalin, cat si pentru cei care ii aprec aprec i a z a munca. Invitatii au fost numerosi, circa 5.000 de persoane, si au tinut neaparat sa il felicite pe Bote pentru un deceniu de activitate.

Nume sonore ale modei, prieteni, ziaristi, oameni de afaceri si starlete si-au facut aparitia, vineri seara, in Bamboo: Mihai Albu cu sotia, Zina Dumitrescu, familia Columbeanu, surorile Oana si Catinca Roman, creatoarea de moda Liza Panait, o "rara avis" pe la evenimentele mondene, stilistul sirian Nino, prezentatoarea postului B1 TV, Monica Stan, Gina Pistol, "tridenta" Loredana, Claudiu Patrascu, "iepurasul" Oana Ionita, Romica Tociu, Mihaela Tatu, Ionut Iftimoaie si voluptuoasa Eva Chirila, cu iubitul.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.