Anonima solista Cristina Pop s-a gandit ca este cazul sa apeleze la un truc deja fumat printre starlete, acela de a-si face publicitate pe spatele unei mari vedete, preferabil din lumea fotbalului. Numai ca fata din povestea de fata s-a aruncat direct de „gatul“ unui galactic de la Real Madrid
Criss, cum isi spune cantareata, a meditat la ce ar putea sa mai faca ea pentru a iesi din anonimat si a avut ideea "geniala" sa o porneasca dupa Simona Suhoi (Senzual) la hotelul unde erau cazati madrilenii.

Domnisoara Pop spune despre vizita ei la Marriott ca nu avea nici o legatura cu Raul, Ronaldo & Company si ca ea, mititica nu s-ar fi aflat acolo pentru a da nas in nas cu fotbalistii, ci pentru a studia o camera a Hotelului Marriott pentru viitorul ei clip. Ceea ce devine dea dreptul hilar este modul in care sustine "inocenta" Criss ca dorea sa ajunga cu liftul la etajul 6 al hotelului, dar ascensorul cu pricina s-a blocat la 4, fix unde se aflau petrecaretii fotbalisti ai Realului.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.