Nu numai ceasurile, bratarile sau gentile sunt impodobite cu diferite cristale Swarovski, ci, mai nou, halatele de baie, prosoapele, covoarele, draperiile sau ciucurii pentru perdea, ba chiar si lenjeriile pentru pat au ajuns sa fie decorate cu Swarovski. Potrivit expertilor, anul acesta cristalele Swarovski sunt "in trend". Astfel, noua linie de halate si prosoape de baie de la Linea Oro Class este formata din piese cu aplicatii de cristale, ceea ce explica si pretul lor piperat. Astfel, un halat pentru dama, dar si pentru barbati, in culori calde, cum se poarta anul acesta, ajunge sa coste 350 RON. La ambele modele pot fi asortate prosoape din aceeasi colectie, care au si ele aplicatii de cristale si costa 99 RON. Tot la acelasi magazin se gasesc si lenjerii de pat "ornate" cu aceste cristale. "Anul acesta e moda cristalelor Swarovski", ne-a spus Mario Carbone, directorul Linea Oro Class. Lenjeria, formata din doua fete de perna si doua cearsafuri, costa 890 RON.

Draperiile si ciucurii respecta moda

Pentru casele ultramoderne sau pentru locuintele cu decor minimalist, unii arhitecti recomanda draperiile si ciucurii cu Swarovski. "Ciucurii sunt din lemn cu cristale si matase", ne-a spus Mario Carbone, precizand ca pretul unei draperii este de aproximativ 530 RON. Un set format din doua draperii care au asemenea cristale ajunge sa coste in jur de 700 RON. La magazinul Destra, pe langa ciucurii cu semicristale (un tip de cristale mai ieftine) se gasesc si covoare cu Swarovski.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.