MODESTIE. A doua clasata la Miss World 2006, satmareanca Ioana Valentina Boitor, considera ca actrita merita mai mult decat ea "titlul" de cea mai atragatoare femeie din Romania.

Desemnata oficial cea mai frumoasa romanca din lume, dupa ce s-a clasat a doua la concursul "Miss World", adolescenta Ioana Valentina Boitor nu se grabeste sa fluture cu realizarile sale pe sub nasul concurentei. Ba dimpotriva. In loc sa profite de recunoasterea internationala a frumusetii sale si sa-si umfle capitalul de imagine, bruneta pare dispusa sa cedeze si altora din popularitatea ei.

Bunaoara, Regina Frumusetii a marturisit ca ea nu se considera cea mai frumoasa femeie din Romania, acest statut apartinand, potrivit propriei opinii, Monicai Barladeanu. Ioana este una dintre cele mai infocate admiratoare ale vedetei din "Lost" si crede cu tarie ca acesteia i s-ar cuveni "titlul" de cea mai frumoasa romanca. "O admir foarte mult pe Monica Barladeanu si cred ca i se potriveste mai mult acest statut decat mie", a spus cu modestie modelul. Inca eleva la liceu, bruneta nu se gandeste la o cariera in modeling, showbiz sau film, ea intentionand sa devina arhitect.

Cea mai sexy din tara

Ca si Ioana Valentina, si Monica Barladeanu s-a lansat tot ca manechin, ulterior facand cariera in televiziune si film. Actrita din serialul "Lost" sau din multipremiata pelicula a lui Cristi Puiu, "Moartea domnului Lazarescu", a fost desemnata in mai multe randuri cea mai frumoasa sau cea mai sexy femeie din Romania, in ierarhiile alcatuite de publicatii cunoscute pe piata autohtona.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.