Daca va imaginati ca OTV a ratat aniversarea crimei din Primaverii va inselati. Intr-una din serile trecute, "Dan Diaconescu Direct" titra mare "Un an de la crima din Primaverii. Adrian Iovan nu mai cere test de paternitate", iar la telefonul emisiunii evolua Lolek, un prieten al mortului si un mare vorbitor de argou, ale carui expresii, gen "isi luau limba-n gura" si "impuscatul era tare de maciuca", au marcat cu siguranta bugetul de amenzi al postului din garsoniera.

Dar sa-l lasam pe Lolek la el in cartier si sa revenim la Dan Diaconescu: Uite, dom’le, ca mai exista barbati romantici care nu uita aniversarile! Desi, daca stau sa ma gindesc bine, ordinea fireasca ar fi fost mai degraba alta: un an de la prima prajitura cu crima din Primaverii, un an de la prima plimbare sub clar de luna cu crima din Primaverii, un an de la primul dans cu crima din Primaverii, un an de la prima noapte de emisie cu crima din Primaverii, un an de la prima dimineata de emisie cu crima din Primaverii si tot asa…


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.