Mihaela Radulescu este de parere ca prezentatoarea Surprizelor are tendinta de a o imita, insa ii place sa creada ca e vorba de niste simple coincidente

Vedeta Antenei 1, proaspata actrita la Hollywood, cu inca doua oferte actuale, ne-a spus ca in America nu se obtin roluri pe pile, ca e foarte multumita de proiectele in care este implicata si de viata sa de familie.

ATAC: Ce a insemnat pentru tine partitura din Fall Down Dead? Ai fi dispusa sa renunti la Romania pentru o cariera la Hollywood?

Mihaela Radulescu: O experienta importanta, pe care nici nu speram s-o traiesc vreodata! O inta lnire cu cinematograful american, ca actrita, e visul oricarui practicant profesionist sau amator, ca mine. Nu cred ca mai am timp sa incep o cariera de actrita in toata regula, dar sunt deschisa catre orice nou proiect, fie la noi sau in alta tara.

Monica Barladeanu are vreo le- gatura cu oferta pe care ti-a facut-o John Keeyes?

Absolut nici una. Acolo nimic nu se face pe baza de pile, relatii sau nepotisme. A fost doar o coinciden- ta fericita sa jucam amandoua in acelasi film, Monica fiind invitata la castingul pentru rolul, ei dupa ce eu obtinusem rolul.

Mai ai in plan realizarea vreunei noi reclame?

Contractele mele de publicitate se deruleaza in continuare, fie ca e vorba de reclama la ulei sau la produsele Panitte. Un caz special e relat ia mea cu prestigioasa companie multinationala Procter&Gamble, care ma solicita, pentru a patra oara consecutiv, sa fiu imaginea samponului Pantene in Romania. Asa ceva nu s-a mai intamplat in nici o alta tara, nici o alta vedeta nu a avut patru contracte la rand cu aceasta companie, ceea ce arata ca succesul lor de vanzari mi se datoreaza si mie.

Ti se pare ca Andreea Marin incearca sa te copieze in tot ceea ce face?

Am avut si eu senzatia asta de cateva ori, dar am preferat sa cred ca e vorba de niste coincidente derivate din faptul ca avem aceeasi arie de preocupari.

Onorariul tau este mai mic sau mai mare decat presupusul salariu, de 18.000 de dolari, al Andreei Marin?

Asa ceva nu pot comenta. Exista in toate contractele vedetelor de televiziune clauza de confident ialitate, pe care eu, una, n-am s-o incalc niciodata.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.