Artista este sunata destul de des de fostul iubit al celei mai bune prietene ale sale, Ileana Lazariuc
Singura, dar consolata de barbati cu ceva bani in cont, Lili Sandu este pe punctul de a da lovitura. Ea ar putea face schimb de locuri la inima lui Ion Ion Tiriac cu buna sa prietena, Ileana Lazariuc, cu care de altfel si locuieste impreuna. Mai precis, baiatul fostului tenisman o cauta tot mai des in ultimul timp pe actrita din Pacatele Evei, fapt care pe aceasta nu pare sa o deranjeze in vreun fel.

Mai mult, se pare ca acesta a fost si unul dintre motivele pentru care Lili a facut din ce in ce mai des naveta intre Romania, Paris si Monte Carlo, ea intersectandu-se, intamplator sau nu, cu Ion Ion. In calea fericirii viitorului cuplu stau cateva obstacole serioase. Unul ar fi faptul ca Ileana Lazariuc mai este inca nostalgica dupa relatia pe care a avut-o cu Tiriac junior si nu ar putea privi cu ochi buni o eventuala relatie a prietenei si colegei sale de apartament cu ex-iubitul sau.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.