De luni dimineata, Andi Moisescu si Olivia Steer sunt cei mai fericiti parinti din lume. Olivia a nascut prin cezariana la clinica din Medgidia, un baietel care a primit din prima secunda de viata nota 10.

La 3 kg si 400 de grame, David Moisescu a fost cel mai frumos cadou pentru parintii sai, mai ales ca el s-a nascut exact cand Andi si Olivia au implinit doi ani de casnicie: "Cand mi-am vazut baiatul am avut revelatia de a fi descoperit fericirea. Eu si Olivia am primit cel mai frumos cadou la aniversarea a doi ani de la casatoria noastre", a marturisit euforic Andi Moisescu.

In timpul in care Olivia si David dormeau, Andi a umplut de flori rezerva in care urmau sa stea cele mai iubite fiinte din viata lui: "Am cumparat multe flori, atat de multe incat am fost nevoit sa confectionez cateva vaze ca sa incapa toate", a povestit fericitul tata care, in cateva ore a facut cam 5 km pe holurile clinicii unde a nascut sotia lui. Andi a ales sa fie alaturi de Olivia pe timpul nasterii si a filmat tot evenimentul, mai ales ca doctorii care l-au ajutat pe David sa se nasca, sunt printre cei mai buni prieteni ai lor.

Micutul David s-a nascut pe muzica de jazz asa cum si-au dorit parintii lui, mai ales ca a fost si educat in acest sens inca de cand era in burtica: "Toata vara eu si Olivia ne-am plimbat prin Europa si am fost la multe concerte de jazz, asa ca David era obisnuit cu aceasta muzica".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.