Cele trei artiste au anuntat ca-si vor schimba look-ul si vor adopta o alta tinuta, mai putin provocatoare

In urma cu aproximativ un an, se lansa pe piata muzicala romaneasca o formatie de fete care aborda o tinuta mai mult decat provocatoare. Faimoasele perechi de jeansi care aveau partea dorsala decupata le-a facut celebre pe Roxana, Andreea si Loredana, componentele trupei Trident si, totodata, le-a asigurat un loc fruntas in topul celor mai sexy vedete.

Odata cu trecerea timpului, fetele si-au cucerit propriul public si, mai nou, au hotarat sa renunte la jeansii extrem de sexy in favoarea unui look mai cuminte. Potrivit impresarului formatiei, Matei Miko, in curand, cele trei membre ale grupului vor putea fi vazute in tinute tineresti ceva mai putin... provocatoare. Acest lucru se va intampla odata cu lansarea noului single al formatiei, o balada, care va iesi pe piata muzicala spre sfarsitul anului.

In momentul de fata, fetele sunt foarte ocupate cu concertele si spectacolele in tara si nu au avut timp sa intre in studioul de inregistrari. Dar, spre sfarsitul anului, vor lansa o balada, o piesa care va face furori, a explicat Matei Miko. La aceasta melodie, fetele vor lucra cu nimeni altul decat Gino Manzzoti, component al formatiei D.J. Project. Acum, rama- ne de vazut daca noul look le va mentine pe Tridente in topuri sau vor fi nevoite sa se intoarca la celebrii jeansi care le-au asigurat succesul pana in momentul de fata.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.