DARURI. Stirista Antenei 1 a facut o vizita la spitalul unde lucreaza parintele ei pentru a lua mai multe tablouri.

Paparazzii "Averea" au surprins-o, in premiera, pe Sandra Stoicescu impreuna cu tatal ei. O prezenta mai mult decat familiara prin spitalul "Elias" de cand este iubita medicului Valentin Calu, vedeta de la "Observator" schimba uneori itinerariul si mai face cate o oprire si pe la Complexul "Filantropia". Aici lucreaza tatal ei, de profesie medic radiolog. Doctorul Stoicescu este o aparitie inedita in cadrele surprinse de paparazzi, el absentand din scenele de

Sandra si tatal ei au ca pasiune comuna arta

familie cu Sandra, dupa divortul de mama vedetei. Dupa ce parintii ei s-au despartit, prezentatoarea a continuat sa locuiasca impreuna cu mama si bunica sa.

Blonda de la pupitrul celui mai important jurnal al Antenei 1 l-a vizitat, saptamana trecuta, pe tatal ei la locul de munca. Si pentru ca indiferent de varsta, parintii raman mereu parinti, acesta nu a lasat-o sa plece cu mana goala. Stirista a parasit sediul spitalului cu patru tablouri cu peisaje, pe care le-a "depozitat" temporar in portbagajul masinii sale Alfa Romeo. La plecare, vedeta televiziunii din Baneasa si-a pupat tatal pe amandoi obrajii si a plecat cu "prada" artistica spre o directie necunoscuta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.