Invingatoare a fost reprezentanta Serbiei, iar reprezentanta tarii noastre, Raluca Voina, a castigat doua din cele 10 titluri puse in joc - Balkan Beauty Turism 2006 si Balkan Beauty Friendship.

Mihai Traistariu a fost invitatul special al serii, el avand doua aparitii, inainte si dupa momentul premierii fetelor. Cel mai mare succes l-a avut hit-ul "Tornero", care a ridicat publicul in picioare. In sala s-au aflat foarte multe frumuseti, precum Miss Universe 2006, Zuleika Rivera, din Puerto Rico, sau Miss Globe 2006, Maria-Daphne Tsagias-Papadagos din Grecia, care au facut si ele coada la poze cu Traistariu.

La petrecerea de dupa eveniment, fetele din concurs au dorit sa stea cu Mihai la masa si sa se fotografieze impreuna cu el. Piesa "Tornero" e deja un mare hit in Grecia, iar colaborarea cu Tarnta, o cantareata foarte apreciata acolo, a sporit notorietatea melodiei. Evenimentul Balkan Beauty Ambasador 2006 e sustinut in Europa de Fashion Tv si va putea fi urmarit in curand pe acest post de televiziune.