COMPANIE. Cand primul-ministru al Romaniei este plecat in deplasari, sotia sa prefera sa ramana peste noapte la o prietena, chiar daca nu doarme intotdeauna prea bine.
Sotia primului om din Guvern nu suporta singuratatea, motiv pentru care "se cazeaza" pe la prieteni cand premierul este plecat in deplasare. Fiindu-i urat sa petreaca noaptea in locuinta conjugala fara sotul ei plecat intr-o vizita internationala in Finlanda, Ioana Tariceanu a preferat sa doarma la o buna prietena, care ramasese, la randul ei, singura acasa. Numai ca, nu prea a mai fost vorba si de somn, pentru ca sotia lui Calin Popescu Tariceanu si amica sa s-au pus la taclale, ca fetele, discutiile prelungite pana spre dimineata compromitand definitiv sansele de odihna. Se pare, insa, ca povestirile au fost destul de interesante, de vreme ce au meritat sacrificiul unei nopti pierdute, cu atat mai mult cu cat Ioana Tariceanu a marturisit, intr-un interviu in "Apropo TV", ca are un somn chinuit atunci cand doarme intr-un pat strain.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.