NEHOTARATA. Desi nu mai este mult pana la finele anului, termenul limita pe care Daniela Gyrfi si l-a dat pentru a deveni mireasa, se pare ca nu prea se grabeste cu organizarea.
Nici nasi nu si-a gasit, desi il are in vedere, pe Florin Petrescu (Axinte). Oricum, data stabilita initial, 12 octombrie, ziua sa de nastere, nu mai este valabila. Din cauza proiectelor muzicale in care este implicata Gyorfi, pana la jumatatea lui octombrie. De pe 15 octombrie, insa, vedeta si iubitul ei, George, se vor gandi foarte serios la o data pe care nu o vor mai schimba nici in ruptul capului. Cei doi vor sa devina sot si sotie pana la sfarsitul anului pentru a putea profita de perioada de dupa sarbatori sa-si organizeze luna de miere. Pana atunci, insa, cei doi se ocupa de relansarea Danielei, care este pe punctul de a scoate un nou album.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.