PROVIDENTA. Cantaretul Mihai Traistariu s-a rasturnat cu masina, in timp ce se indrepta spre Constanta. Din fericire, interpretul nu a fost ranit, dar masina pe care o conducea, un Peugeot, a fost distrusa.

Traistariu venea de la Bucuresti si se indrepta spre Constanta. Luni noapte, la ora 22, a ajuns in dreptul localitatii Castelu (judetul Constanta), spre Medgidia, portiune de drum unde se faceau lucrari de asfaltare, existand diferente de nivel intre cele doua benzi de circulatie, astfel ca interpretul a pierdut controlul volanului. Peugeot-ul 206 pe care-l conducea (inmatriculat in Constanta) s-a rasturnat, ajungand pe marginea drumului. Mihai Traistariu a apelat la o cunostinta pentru a ajunge la Constanta.

Politistii au stabilit ca masina nu avea viteza mare si ca interpretul nu consumase bauturi alcoolice. Dupa cum ne-a declarat, Mihai purta centura de siguranta si circula cu 70 km/h, fiind prudent ca intotdeauna la volan. Recent, Mihai s-a rugat la mormantul mamei sale (decedata anul acesta) si a spus ca, poate, acest lucru i-a purtat noroc, fiind ocrotit. Oricum, cantaretul nu a scapat fara un cucui si fara doua note de plata: reparatia masinii, care crede ca-l va costa 200 de milioane de lei vechi (din cauza ca nu si-a mai platit asigurarea casco) si amenda data de politisti, trei sute de mii de lei vechi, pentru ca nu a respectat distanta fata de masina din fata, potrivit politiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.