REVENIRE. Fosta iubita a lui Costi Ionita a trecut peste "dezertarea" fostei sale colege, Cristina, si merge mai departe cu o alta bruneta, Ella.
Cele doua componente ale trupei Elegance marturisesc ca se plac foarte mult una pe cealalta. Dupa ce Cristina, fosta sa colega de trupa, a anuntat-o pe nepusa masa ca vrea sa-si faca o cariera solo, Issa a trecut printr-o perioada foarte proasta. Dupa cateva saptamani de tatonari, grabite si de agenda de spectacole stabilita dinainte, blonda si-a gasit o noua partenera in persoana unei alte brunete, pe nume Ella. Fosta concurenta la mai multe show-uri TV de descoperire a noilor talente, aceasta i-a cazut "cu tronc" Issei inca de la inceput si a facut-o sa uite de problemele provocate de Cristina. "Am avut o perioada foarte dificila, dupa plecarea Cristinei, dar acum am depasit-o. Ella este o fata foarte frumoasa, ambitioasa si serioasa", a spus blonda. Cele doua vor sa revolutioneze putin imaginea trupei, motiv pentru care isi cauta dansatoare. Ele vor organiza un casting deschis, pe data de 11 septembrie, la Palatul Copiilor, in Sala Europa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.