REGRETE. Prezentatoarea a incercat un joc dublu cu conducerea televiziunii din "Pache Protopopescu", dar pentru ca socotelile nu i-au iesit asa cum se astepta, acum ii pare rau ca a luat decizia de a parasi trustul.

Povestea despartirii dintre Teo Trandafir si Pro TV a ajuns, ieri, la un final concret. "Divortul" a devenit inevitabil in momentul in care avocatii celor doua parti au inceput sa schimbe notificari intre ei, fiind decis, se pare, de un joc dublu pus la cale chiar de Teo. In incercarea ei de a-si obtine conditii mai bune la Pro TV, prezentatoarea a incercat sa forteze mana conducerii, lansand in presa informatia ca are oferte de la alte televiziuni. Pentru ca mai-marii Pro TV nu au reactionat favorabil, din orgoliu, vedeta s-a simtit obligata sa plece, desi, intre timp, multe dintre variantele initiale cazusera.

Refuzata la "Realitatea"

Unul dintre partenerii de negocieri din aceasta vara ai lui Teo a fost si Realitatea TV. Cele doua parti nu au ajuns insa la o intelegere, Teo ratand atat Realitatea TV, cat si Romantica. Singurul ofertant ramas in cursa, Dogan Media, a invitat-o pe Teo la negocieri la Istanbul, ulterior trimitandu-si un om si la alte intrevederi in Grecia. Desi postul turc se arata un partener serios, Teo nu este foarte incantata, apropiati de-ai ei sustinand ca regreta plecarea din "Pache Protopopescu".

Semn ca strategia vedetei nu a fost digerata de cei de la Pro TV, care nu mai au de gand sa o opreasca din drum, Teo a fost scoasa de pe site-ul televiziunii.
Prezentatoarea nu va lua cu ea din trust decat pe producatoarea Andreea Godeanu si inca trei documentaristi, Tanta, Edy si operatorii urmand sa ramana la Pro TV.

Ajutata de Mircea Badea

In incercarea ei de a face public faptul ca este foarte curtata de alte televiziuni, Teo a fost ajutata de prietenul si vechiul ei colaborator, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 1. Potrivit unor surse neoficiale, acesta a facilitat aparitia materialului cu ofertele de la Dogan Media intr-un cotidian central.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.