Deci, din nefericire, Festivalul Mamaia a avut loc si anul acesta si a aratat ca o mare, mare, mare susa. Dar nu despre fufele care-au cintat pe scena si nici despre bilbele lui Horia Brenciu am vrea sa va vorbim, ci despre, ca sa zicem asa, mai pompos, topmanagementul numitei manifestari, compus din Cristian Zgabercea (presedinte organizatoric) si Medelin Voicu (presedinte al juriului).
Si nu v-am fi vorbit despre ei daca, la finalul festivalului (avem voie sa scriem "festivalul" cu "f" mic?), nu s-ar fi urcat pe scena, ca la nunta, in ideea de a-si multumi reciproc. Nu ca n-ar fi avut de ce, doar sint prieteni vechi de pahar, iar in virtutea acestei prietenii, Medelin l-a si urcat pe Zgabercea, pe vremea gloriei PSD-ului, la conducerea Consiliului Culturii Constanta, de unde l-au dat jos indignati oamenii de cultura din judet. Si cum naiba sa nu-l dea jos, cind singurele studii cu care omul se poate lauda sint cele de la Scoala de Fotbal "Luceafarul", iar singura sa performanta notabila - o medalie oferita de Fundatia "Ion Voicu", o fundatie compusa din Medelin si maica-sa, care n-are nici un fel de activitate.

De unde rezulta ca festivalul mamaia (avem voie sa scriem si "mamaia" cu "m" mic?) nu e numai o susa, ci un fel de cununie intre presedintele juriului si organizator. Nu insistati, nu stim cum a mers darul!


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.