INSEMNATA. Inainte de a-si pune verigheta pe deget, Catrinel Sandu a avut parte de o vacanta deosebita in Spania, unde si-a "insemnat" pe glezna numele logodnicului ei.

Viitoarea doamna Trifu a fost la Palma de Mallorca cu trei prietene care ii vor fi de altfel si domnisoare de onoare la nunta.

De acolo n-a venit cu mana, pardon, cu piciorul gol. Inspirata de apropiatul eveniment, Catrinel a hotarat ii faca o surpriza mai nonconformista tenismenului Gabriel Trifu si si-a tatuat pe glezna dreapta numele acestuia in thailandeza.

Piciorul de cucerire

Blonda de la National TV sustine ca si-a facut tatuajul pe piciorul cu care-l va calca pe Gabi in biserica, ca sa preia "conducerea" in familie, conform traditiei.

Vacanta de care a avut parte Catrinel a fost ultima din viata ei de femeie necasatorita, ea urmand sa mearga la altar pe la inceputul lunii octombrie. In cele cateva zile petrecute la Palma de Mallorca, Catrinel a abuzat la maximum de ultimele clipe de "libertate", practicand sporturi nautice si extreme.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.