Artista este insarcinata in luna a treia, ea dorind a se casatori cu viitorul tata al primului sau copil inainte de a naste
Daca pe plan profesional succesul se mai lasa asteptat, in viata de cuplu, Sandei Ladosi ii merge totul din plin. O casa noua si acum ceea ce si-a dorit cu ardoare de cativa ani: va deveni mamica. Solista este insarcinata in trei luni si jumatate, iar fericitul eveniment, nasterea primului sau copil, va avea loc la juma tatea lunii februarie a anului viitor. Sanda si iubitul ei, Stefan Tache, sunt in al noualea cer. Dupa o relatie de sapte ani, dragostea lor este acum completa. In ceea ce priveste sexul copilului, Sanda a declarat : Pe vremuri imi doream din suflet o fetita, dar acum, odata cu trecerea timpului, singura dorinta este sa am un copil sanatos. Stefan isi doreste un baiat, pentru ca el are deja o fiica in varsta de 28 de ani, care, la randul ei, a devenit si ea mama unei fetite in urma cu doi ani.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.