Cu o saptamina inaintea atentatelor din Liban, Razvan Marc, realizatorul emisiunii "Bazar" de pe TVR2, s-a aflat la Beirut pentru a filma cele mai interesante atractii turistice. Probabil este unul dintre putinii care au filmat locurile intacte, deoarece dupa declansarea conflictului cu Israelul, s-au transformat in ruine. Materialul filmat are valoare documentara, in conditiile in care obiectivele respective au devenit istorie. Din calatoria respectiva, Razvan Marc a extras experiente inedite, unele care se vor vedea in editiile din 18 si 25 august ale emisiunii, altele nu se vor vedea, dar care i-au imbogatit bagajul de amintiri insolite. "Am luat interviu unui domn foarte in virsta, patronul citorva localuri. Avea o suta de ani, dar arata ca de 70, fiind foarte lucid si coerent.

Pentru ca purta un aparat cardiac care interfera cu aparatura tehnica, nimic din materialul realizat cu el nu poate fi difuzat. Prima femeie campioana la raliuri din Liban a fost soferul nostru si are un destin aparte. Este si cintareata, fiind cunoscuta in tara ei sub numele de Hanadis. In timpul razboiului a fost sechestrata in casa, privata de lumina si de confortul minim", a declarat Razvan. Joia trecuta trebuia sa mearga la Londra. De data asta, de placere, in interes personal. Cum in acea zi au fost atentatele de pe aeroportul din Londra, a trebuit sa-si anuleze calatoria. Nu apreciem daca este noroc, coincidenta sau intimplare oarecare, dar se poate spune ca Razvan Marc fenteaza dezastrele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.