Cele mai in voga vedete din lumea showbiz-ului, sportului cat si politicieni cunoscuti s-au intrecut, wekendul acesta, intr-o cursa plina de adrenalina. Evenimentul a fost organizat de "Revista Vip" in colaborare cu Primaria Municipiului Mangalia si Inspectoratul General al Politiei Romane. "Raliul Auto vip 2006" s-a desfasurat pe soseaua dintre Saturn si Venus iar la start s-au aliniat mai mult de 20 de masini. Pe o caldura toropitoare, Ioana Basescu si cu Bodo sunt cei care au spart gheata printr-o cursa demonstrativa.

Fiica presedintelui a castigat cursa cu o Alfa Romeo 159, una dintre cele doua masini puse la dispozitie de catre Auto Combo prin Auto Italia organizatorilor, lasand in urma Mitsubishi-ul lui Bodo.
Competitia s-a desfasurat prin curse eliminatorii. Cate doua masini s-au aliniat la start si cea care a trecut prima linia de sosire s-a calificat in cursa. Participantii de anul acesta au fost Nicu Banicioiu (Alfa Romeo 159), Oana Georgescu (Alfa Romeo 159), Andrei Duban (Alfa Romeo 159), Trupa Animal X (Porche), Dan Leonte (Alfa Romeo 159), Alexandru Ghita (Alfa Romeo 159), Silviu Suciu (Alfa Romeo 159), Catalina Ponor (Morgan Aero), Virgil Voghina (Plymouth Prowler), Costi Ionita (Mercedes), Adi de la Valcea (Chevrolet Corvette Cabrio), Marius Radmanastean (Peugeot 206) si Dani Otil de la National Fm (Volvo 244).

Catalin Maruta a participat la raliu cu o Dacia 1400
Cea mai aplaudata prezenta din concurs a fost masina lui Catalin Maruta de la TVR 2 care a lasat audienta fara grai cand a aparut cu o Dacie 1400 cu numarul de inmatriculare "B-69 si atat". Pe masina se afla co-pilotul prezentatorului, un domn solid asezat pe o saltea cu doua hamuri in mana, asta pentru a mai accelera viteza "naucitoare" a Daciei. Pentru a dezmorti atmosfera de competitie, trupa de dans Flamingo Boys a fost la inaltime cu un dans exploziv care a incins asfaltul. Titlul cel mare l-a luat Andrei Duban care a ajuns in finala cu Adi de la Valcea, amandoi concurand cu masinile Alfa Romeo 159 puse la dispozitie de catre organizatori. Cunoscutul actor a primit cupa de la Virgil Voghina si a tinut sa adauge ca "Toata lumea stie sa accelereze si foarte putina lume sa puna frana la timp!".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.