In viata unei vedete intervin tot felul de situatii neprevazute si de multe ori ridicole.
Anda Adam a avut parte de un sfirsit de saptamina de pomina. Cu citeva ore inainte de a cinta pe scena Festivalului Callatis, vedeta a fost paruita si batuta, la propriu, de o fosta dansatoare a sa. Aceasta i-a reprosat Andei ca nu i-ar fi dat banii cuveniti si ca se poarta cu ea extrem de urit, ca si cind ar fi sluga si nu colaborator. Fitele Andei Adam au deranjat si pe altii, care sustin ca de multe ori aceasta intrece masura cu pretentiile ei absurde.

Cearta a fost una zdravana, Anda Adam fiind si invinetita pe fata, drept care a trebuit sa foloseasca foarte mult machiaj pentru a putea iesi in public si a cinta. De altfel, Anda a intirziat destul de mult la Mangalia, fiind ocupata cu declaratiile la politie. Cintareata nu a vrut sa comenteze deloc incidentul, facindu-se ca nu aude niciuna din intrebarile adresate de presa si de prieteni. Ca si imagine, spunem noi, solista a avut de suferit si asemenea intimplari nu pot decit sa-i dauneze. Se spune ca o alta dansatoare ar fi nemultumita si ca i-ar fi reprosat deja vedetei ca nu se comporta cum trebuie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.