SCANDAL. Cu toate ca festivalul de la Callatis atrage multi spectatori, scandalul din spatele cortinei nu a putut fi ocolit.
Implicati sunt Gabriel Cotabita, prezentatorul festivalului, si Claudia Pavel, alias Cream. Cearta iscata intre cei doi s-a lasat cu scantei in direct, la emisiunea "Dopo Festival", prezentata de Catalin Maruta. Cream a fost acuzata de catre Cotabita ca nu s-a prezentat la ora stabilita pe scena.

Atunci cand cantareata a ripostat si a precizat cu fermitate ca ea a fost acolo, prezentatorul nu a ezitat sa ii adreseze tot felul de injurii: " Fata asta e o nesimtita si are un comportament suburban. Daca o sa continue asa nu o sa ajunga prea departe", ne-a declarat el. Claudia a fost foarte afectata de cele intamplate mai ales ca nu a putut canta pe scena festivalului, ea fiind de patru ani o prezenta obisnuita la Callatis. "Am fost bataia de joc a lui Cotabita. I s-a pus pata pe mine si am avut de suferit atat eu, cat si familia mea", ne-a declarat cantareata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.