SUPRAESTIMARE. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa, a fost invitata de catre sefii sai sa isi ia talpasita daca nu ii convin conditiile stabilite de ei.

Totul a scapat de sub control in momentul in care acestia au decis fara drept de apel ca bruneta va avea o noua colega pe departamentul sau.
Situatia a fost creata de apropiata promovare a lui Cosmin Baleanu, actualul schimb al Simonei. In locul lui va fi adusa Crina Abrudan, in momentul de fata reporter de teren pentru Antena 1 si Antena 3. Patruleasa a facut o criza de isterie si, potrivit surselor, a intrat in biroul sefului, Adi Dumitrescu, hotarata sa-i impuna acestuia sa se mai gandeasca inainte de a-i face "una ca asta". Satul de crizele prezentatoarei, acesta i-a aruncat sec ca daca nu-i convine situatia este libera sa plece. Mai mult, a asigurat-o ca aparitia sa in presa de scandal nu o face cine stie ce vedeta ca sa-si permita sa emita pretentii.

Exista zvonuri conform carora Simona Patruleasa a avut reactii similare si la tentativa de aducere a Cosminei Pasarin sau a altor cateva necunoscute cu pile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.