EVENIMENT. Logodnica omului de afaceri Dan Sucu, stirista Diana Lascarescu, a nascut, ieri, un baietel in greutate de 3,750 kg. Copilul, care va fi botezat Dan Matei, este primul fiu al proprietarul Mobexpert, care mai are doua fete din casatoria anterioara.

Magnatul afacerilor cu mobila, Dan Sucu, a devenit, ieri, tata pentru a treia oara, insa a experimentat in premiera emotia de a avea un fiu. Logodnica sa, prezentatoarea stirilor de la TVR 2, Diana Lascarescu, a nascut, ieri, 3 august, la ora 15.30, la Spitalul Municipal, un baietel in greutate de 3,750 kg si 54 cm lungime. Cu toate ca se gandise sa apeleze la cezariana, stirista a nascut normal. Durerile au inceput inca de dimineata, motiv pentru care Diana a fost dusa de urgenta la spital de iubitul ei.

Un copil de nota 10

Doctorul Iulian Badea si echipa acestuia, care au asistat-o la nastere pe vedeta TVR, i-au acordat copilului la venirea sa pe lume calificativul maxim (nota 10). Atat mama, cat si fiul se simt foarte bine, nasterea decurgand firesc, fara complicatii. Potrivit procedurilor spitalicesti, Diana va mai ramane insa internata cateva zile intr-o rezerva. "Sunt foarte fericita, ma simt un om implinit. A fost o nastere normala, fara probleme. Ma simt bine si bebelusul la fel", ne-a marturisit proaspata mamica.

O avere de 90 de milioane de euro

Proprietarul Mobexpert, Dan Sucu, este primul jucator de pe piata mobilei din Romania si unul dintre cei mai bogati oameni din tara noastra. Potrivit celor mai recente evaluari, averea sa este estimata la aproximativ 80 de milioane de euro. Dan Sucu a fost casatorit cu Camelia Sucu, mariaj incheiat anul acesta printr-un divort destul de mediatizat. Din aceasta casatorie, Dan Sucu are doua fiice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.