Copilul familiei Columbeanu se va naste in luna ianuarie, anul viitor. Monica a facut doua teste de sarcina pentru a avea siguranta ca "barza" este pe drum. Viitorul tatic este extrem de mandru pentru ca pruncul va fi nascut in zodia Capricorn, exact ca si tanara sa sotie.

Totodata, Irinel nu are preferinte in privinta sexului copilului, insa daca o fi sa fie fata, ar dori sa o cheme Magda. Bucuria omului de afaceri pare a fi fara margini, mai ales ca un "Capricorn" i-a schimbat viata la aproape o jumatate de secol de existenta.

Viitorul tatic Irinel Columbeanu asteapta cu nerabdare nasterea copilului. Nefiind sigur daca doamna Columbeanu (pe atunci Gabor) ii poarta copilul in pantece, omul de afaceri a pus-o pe Monica sa foloseasca nu unul, ci doua teste de sarcina. Dupa ce a fost sigur ca "barza" si-a facut datoria, Columbeanu a si inceput sa se gandeasca la posibile nume pentru copil. Daca este fetita, cel mai probabil o sa o cheme Magda Columbeanu, iar daca este baietel, ei bine, parintele Irinel inca nu s-a hotarat.

Copilul familiei Columbeanu se va naste in luna ianuarie a anului viitor. Irinel este tare mandru pentru ca va fi in zodia Capricornului, ca si sotia sa. Nici daca programau, nu putea iesi mai bine de atat: un copil care va semana la caracter cu Monica Columbeanu. Ca sa fie sigur de rezultatele procrearii, Irinel a pus-o sa foloseasca doua teste de sarcina.