Dupa ce a trait un amor telenovelistic cu Oana Zavoranu, urmata de o romanta esuata cu Bebelusa Oana, de la "Cronica Circotasilor", Cove pare sa-si fi gasit fericirea alaturi de Ioana Ginghina. Noua iubita a lui Cove a devenit cunoscuta datorita rolurilor sale din telenovelele postului "Acasa", "Lacrimi de iubire" si "Numai iubirea". Actrita a defilat, o vreme, cu fiul lui Emil Constantinescu, fostul presedinte al Romaniei.

In momentul de fata, Cove este indragostit fatal de Ioana si recunoaste cinstit ca este extrem de gelos. Nu prea o lasa pe actrita sa iasa in oras sau sa se intilneasca cu prietenii fara sa i se dea raportul. Ioana si-a luat de curind o masina de lux, de care este foarte mindra. Iar Cove, mai nou, prefera sa se dea prin oras cu masinuta iubitei. Probabil, din prea mult entuziasm la volan, a fost cit pe-aici sa faca un accident, avariind bijuteria Ioanei. Noroc ca nu s-a intimplat nimic grav, iar proprietara de drept n-a aflat (inca) de isprava lui Cove!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.