Luni seara, pe stadionul "Dan Paltinisanu", unde a avut loc concertul Shakirei, nu s-au adunat 40.000 de spectatori, asa cum se asteptau organizatorii, ci doar 17.000. Desi show-ul divei columbiene a fost fara cusur, publicul nu s-a entuziasmat prea tare

Concert - Spectacolul Shakirei a fost deschis de DJ-ul autohton Ben Boognar, care a mixat piese aproape doua ore. Dupa ce romanul a parasit scena, a mai durat o jumatate de ora pana ce cantareata a urcat pe scena. Inca din acel moment spectatorii s-au dovedit mult mai linistiti decat publicul prezent in mod normal la concertele din Bucuresti.

In momentul in care si-a facut aparitia, Shakira s-a adresat celor prezenti cu "Salut, Timisoara", facand o reverenta si trimitand un sarut in aer. Dupa ce a mai aruncat spectatorilor un zambet larg, a inceput sa cante la piesa "Estoy aqui", indemnand publicul sa se dezlantuie. Au urmat piese de pe ultimele doua albume lansate de artista in 2005: "Fijacion Oral vol. 1" si "Oral Fixation vol. 2". "Don't Bother" a fost asortata cu o chitara electrica incrustata cu mii de cristale Swarovski roz.

Diva nu a fost chemata la bis

Cel mai spectaculos moment al evenimentului a fost atunci cand Shakira si-a prezentat show-ul de dans. Cunoscuta "La Tortura", hit-ul verii anului trecut in intreaga lume, a adus in scena celebrele miscari de bust si solduri, starnind pe stadion un val de tipete si aplauze.

Cu toate acestea, sfarsitul concertului nu a adus si mult asteptatul bis. Doar cateva aplauze s-au facut auzite de la cei 17.000 de spectatori prezenti la eveniment. Cand multimea aproape amutise, artista a revenit pe scena echipata pentru dans oriental si insotita de cei sase instrumentisti.

Pentru a incheia concertul cu ultimul single, "Hips Don't Lie". "Am asteptat trei ore, ceea ce a fost destul de mult pentru noi, dar a fost super, este o foarte buna dansatoare", a spus o englezoaica. Printre spectatori s-au numarat fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, Virgil Iantu, Zoli Toth de la Sistem, Adi Sana de la Akcent, Mugur Mihaescu s.a.

Cadouri pentru Shakira

Despartire - Shakira, impreuna cu iubitul ei Antonio, de care a fost nedespartita pe toata durata sederii in orasul de pe Bega, a parasit ieri tara noastra in jurul orei 16.00. Interpreta nu a plecat dezamagita de Romania si nici cu mana goala. A plecat acasa cu un leu aurit, simbolul Timisoarei, o caricatura realizata de Stefan Popa Popa's si "Discul de platina" pentru albumele vandute in Romania.

"Ma simt foarte bine aici, pentru prima data in Romania. Imi doream de mult timp sa ajung sa cant in tara voastra."
Shakira

A fluturat steagul Romaniei

Apreciere Pe finalul reprezentatiei, Shakira a adus pe scena steagul Romaniei pe care l-a fluturat, spre deliciul celor prezenti. Apoi l-a aruncat spectatorilor, dupa care s-a retras in culise.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.