In ianuarie, Mihai si Florin au schimbat frigul de acasa cu mirajul american. Trioul Hi-Q a avut timp berechet sa caste ochii prin Beverly Hills, sa viziteze Universal Studios, Disney Land si sa calce pe locurile unde si-au murdarit mainile vedetele filmului, vestitul bulevard "Walk of Fame". De asemenea, si-au facut o idee la fata locului de cum arata celebra inchisoare Alcatraz, au risipit cateva monede in automatele vestitelor cazinouri din Las Vegas si au asistat la una din reprezentatiile celui mai cunoscut circ din lume - Cirque du Soleil. in plus, la staruintele Nicoletei, au vizitat-o pe mulatra Nadine, caci cele doua sunt prietene inca din "scoala Vedetelor". O intalnire de senzatie au avut-o insa cu Jackie Chan, actorul de origine asiatica ce si-a facut un renume jucand in comedii.

L-au cunoscut la un restaurant vietnamez din Los Angeles, prin intermediu patroanei localului. Cand a aflat cu ce se ocupa cei trei romani de la Hi-Q, iar acestia i-au daruit un CD cu muzica lor. Jackie - poate numai din bun-simt - le-a cerut si un autograf... Mihai si Florin sunt foarte mandri ca au reusit sa-si cumpere din America un sistem de monitoare audio pentru concerte, in valoare de peste 4.000 $. "Genul asta de sistem il au doar cateva trupe din Romania - Holograf, VH2 - pentru ca e profesionist si foarte scump", ne-au spus baietii. Cat despre cocheta Nicoleta, cumparaturile ei au fost ceva mai feminine: "Am plecat din Romania in blugi si tenisi, fara bagaje, dar mi-am cumparat totul de acolo. M-am intors cu doua valize de geci, blugi, fuste, incaltaminte. Mi-am refacut stocul de farduri si colectia de pijamale", a povestit frumusica blondina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.